Meer info of reserveren? Bel0529 - 850 111
solex

ik kies voor:

Maak eens een tochtje rondom Dalfsen op een Electric Dutchman, Puch of Solex!

Een uitstekende en originele manier om de omgeving van Het Klooster te verkennen.

Een familiedag? Gezellig met de vriendengroep op stap? Voor iedereen die een (brommer)rijbewijs heeft, is op een brommertje stappen een leuke manier om een nostalgisch gevoel op te roepen. Voor de één herkenbaar uit het verleden, voor de jonge generatie een geheel nieuwe ervaring.

Bij Het Klooster van Dalfsen zijn verschillende arrangementen en tochten te boeken. 

 

Nieuw vanaf 2019!                                                       ED
Duurzaam toeren op de Electric Dutchman.                                                                                          
De Electric Dutchman is een hele leuke manier om het mooie Vechtdal te ontdekken. Ook is hij nog schoon, stil en niet te vergeten; fun to drive met 25 km/u! 
Het is gegoten in een prachtig en robuust Dutch design, kwalitatief van zeer hoog niveau en wordt opgeladen door de zonneschijn in Dalfsen.  Beleef deze hippe Eco-scooter!
Proef wat het Vechtdal biedt.

ED102018

Uiteraard hebben wij ook nog wel de Puchjes (jaren 70/80) en de Solexen (jaren 50/60). Al onze brommertjes rijden 25 km/uur en afhankelijk van het gemak kan je een meer hedendaagse keuze maken. Voor de Solexen moet je een beetje handig zijn en met de Puch al minder. De Electric Dutchman is helemaal eenvoudig, prettig en duurzaam te gebruiken. Veel plezier gewenst!

 

      

  

    

Wij hebben ook startmogelijkheid in Ommen, Zalk of Marienberg vanaf 12 personen.

Iedere deelnemer dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat. Het is helaas niet mogelijk om passagiers/ kinderen mee te nemen op de voertuigen. Onze verzekering staat dit eenvoudigweg niet toe.